Szerelemradar

Társkeresés, ismerkedés online

HTML doboz

1. Legalább egy fotót tegyél fel magadról, mert 1%-ra esik le az esélyed. (Ha valaki nem vállalja magát már kereséskor, az egy kapcsolatban hogyan fogja felvállalni saját magát?)

2. Minimum egy mosolygós premier plán arcképed legyen a fotók között, mert az életben is ez vonzza először a férfiakat. (Ne az Eiffel torony előtt állj 3 mm-es méretben!)

3. Nehogy leírd a regisztrációs lapodra azt a mondatot, hogy „nem is tudom, mit írjak magamról, majd megismersz”. Ha valaki nem ismeri magát, hogy akar éretten egy párkapcsolatba belemenni?!

4. Nem kell kisregény, de őszintén írj magadról, a várakozásaidról, terveidről. Ne félj, hogy esetleg elriad tőle egy pasi, mert aki elriad a gondolataidtól, az amúgy sem hozzád való. Nem minden férfit kell meghódítanod, hanem csak egy hozzád valót!

5. A partnerrel kapcsolatos elvárásaidat is írd meg feltétlenül, mert sok felesleges kört és csalódást spórolhatsz meg vele.

6. Legyél aktív a társkeresésben! Ez alatt nem azt értem, hogy neked kell levelet írni a pasiknak - lehet, hogy egy kicsit maradi vagyok, de alapvetően úgy gondolom, hogy ez nem a mi dolgunk -,  hanem csak azt, hogy aki tetszik, azt jelöld be kedvencnek, ezzel leejted a zsebkendődet, amit vagy felvesz az illető vagy nem. Ennek a módszernek az is az előnye, hogy megkíméled magad a lelkileg vacak visszautasító levelektől. Ha csak nem veszi fel a zsepidet, azt könnyebb vállrándítással elintézni. (Természetesen akadhatnak kivételek, és akkor bátran írj!)

7. Ha már visszautasító levélnél tartunk. Bár én a hölgyekkel ellentétben természetesen nem kaptam napi 100 levelet, de úgy gondolom, hogy minden ember - még, ha hímnemű is az illető - megérdemel annyi tiszteletet, hogy legalább az automatikus visszautasító levelet elküldöd neki. Ez összesen 2 másodpercedbe telik, és így mégis csak emberszámba veszed, ha már írt neked. (Persze van az a nívó, ami még ezt sem érdemli, de gondolom, az elég ritka.)

8. Lehetőség szerint a legrövidebb időn belül találkozz azzal, aki szimpatikus a reglapja és pár levele után, mert a személyes varázs dönt el amúgy is mindent, kár levelezés alapján túlságosan beleélni magadat olyas valamibe, ami esetleg 20 másodperc alatt majd elillan.

9. Vigyázz arra, hogy ne gyárts álomlovagot a neked tetsző tulajdonságokkal felvértezve! Ismerd ki alaposan levelező partneredet! Fájdalmas csalódásoktól kíméled meg magad ezzel!

10. Az első randira semmiképpen ne úgy menj el, hogy „ő lesz az igazi”, mert rosszul járhatsz. Menj érdeklődve és nyitottan, aztán személyesen majd kiderül az igazság, ne vetítsd bele senkibe a vágyaidat, mert csak öngólt lősz.

11. Soha se hazudj, sem a reglapodon, se a randidon (kor, kiló, stb.), mert idővel amúgy is minden kiderül, és a bizalomvesztésre rámehet egy egyébként jól induló kapcsolat.

12. A legfontosabb a mi mottónk: „Ne a legtökéletesebbet keresd, hanem azt, aki számodra a legjobb társ!” Te sem vagy tökéletes, ő sem lesz az, de ha mindenáron azt kergeted, elmegy az életed feletted.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemradar.blog.hu/api/trackback/id/tr184669456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása