Szerelemradar

Társkeresés, ismerkedés online

HTML doboz

Egy kis flört!

2012.07.21. 12:38

szerző: szerelemradar

Flörtölni mindenki tud. Butaság azt hinni, hogy csak a gyengédebb nem kezdeményezhet flörtölést, és igazi flörtölésről beszélünk, nem pedig a mai lányoktól megszokott billegetésről, és magamutogatásról. A fiuk  általában azt hiszik, hogy egy lánynak kell magát szinte odadobnia elé, hogy ezek után majd ő lenézzen rá, és esetleg, maga mellé engedje ültetni. Bár az is hozzátartozik ehhez, hogy az ilyen emberek meg is érdemlik az e fajta bánásmódot, és na persze egymást is.

A legalapvetőbb flörtölési módszer, melyhez még a szánkat se kell kinyitni, sokak bánatára, a szemezés. Nem a másik szemébe való bámulás, hanem éles tekintetünkkel szinte egymásba fonódni a másikkal, és azt a hatást elérni, mintha mellettünk lenne, és egymást ölelnénk.

Ha abba a fázisba érünk, hogy már megszólítjuk a másikat, úgy érezzük, hogy azt a jelet megkaptuk a másiktól, nagyon lassan, és óvatosan,  megérinthetjük a másik kezét. Csak is ezt a testrészt, mivel a többinek ilyenkor más üzenete van, lenne. Persze ez is rajtunk áll illetve a másik félen, hogy milyen indokból kezdtünk el a másikkal ismerkedni, mivel ez esetben, más testtájak is érinthetőek. Maradjunk, a kulturált, kissé visszafogott, óvatos, illedelmes,  flörtölésnél. Egy italra próbáljuk meghívni, a másik felet akkor előtte például mindenképp őt kérdezzük meg, és ne rögtön a csaposhoz, vagy a bar pultban állónak adjuk le a rendelést, és ha elfogadja akkor már még közelebb érezhetjük magunkat a másikhoz. Természetesen még mindig fenn áll annak a veszélye, hogy mind ez csak, egy ital kedvéért csinálták végig velünk, de ezzel is közelebb jutunk a végső célhoz, már ha tanulunk hibáinkból.

A lányoknál már kicsit furcsa lenne ha italra hívnák meg a fiukat, így inkább azt tartom belevalós, magabiztos lépésnek, ha esetleg táncra hívja a fiút. Egyértelmű jeleket adjunk, mert a későbbiekben sok kellemetlen helyzettől óvhatjuk meg magunkat óvatosan engedhetjük a másikat a közelünkbe, és tudassuk hogy a későbbiekben mit szeretnénk. Szükséges-e a telefonszám csere, vagy teljességgel elhagyható, mivel másnap reggel már többet úgysem fogunk találkozni.

A flört tulajdonképpen a fiúk és lányok esetében is egyet jelent a kacérkodással, egymás iránti figyelem felkeltésével.

A flört magába foglalja a kacér pillantást, a különleges csípőmozgást, a sármos nézést, az intim területek kivillantását, és olyan szócsapások összességét, melyben hátsó szándékkal fel akarjuk kelteni a másik figyelmét.

Címkék: férfi szerelem kapcsolat társkeresés ismerkedés kaland társ Flört

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemradar.blog.hu/api/trackback/id/tr164669444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása